No products in the cart.

Top
Intimi Care

OVER ONS

Onze producten gebruik je om jezelf, vagina, en baarmoeder fysiek, spiritueel en emotioneel te “detoxen”.

Intimi Care is de eerste intieme verzorgingswebshop met een holistische achtergrond.

Onze unieke formule is geïnspireerd door de holistische geneeskunde en gebaseerd op een eeuwenoud traditioneel ritueel. Een ritueel dat door vrouwen wereldwijd nog steeds wordt gebruikt als holistische natuurlijke intieme verzorging alsook voor het detoxen van de vulva en baarmoeder.

Zo worden onze medicinale kruiden “blends” samengesteld uit speciaal geselecteerde medicinale kruiden en planten met een krachtige, helende werking. Onze medicinale vaginale kruiden en planten worden na een spiritueel ritueel en gebed geplukt door inheemse vrouwen uit de Amazone, Caraïben en Azië.

Manifestatie van goed resultaat begint vanaf het plukken van de medicinale vaginale kruiden en planten tot het inpakken. Ook worden de kruiden gerespecteerd en gebruikt door holistisch genezers over de hele wereld. Dit in combinatie met een vaginaal stoombad maakt de perfecte intieme verzorgingsmethode.

Intimi Care richt zich op producten met natuurlijke, medicinale kruiden en planten met betrekking tot de vrouwelijke intieme verzorging. Dit gaat van een vaginaal stoombad, de Vajay steamer, Yoni mask tot non-chirurgische biologische vaginaverstrakkende producten. Producten die je thuis in je eigen comfort tijdens je welverdiende holistische “INTO ME” spa momentje kan gebruiken.

``Self-Care is the best Healthcare``

Je kan onze producten gebruiken:

– om je intieme zone extra zorg te geven
– om je baarmoeder en vulva te detoxen
– om een gezonde omgeving te creëren voor een toekomstige zwangerschap
– om je seksleven naar andere niveau te brengen
– als non chirurgische vagina verstrakking
– om je innervrouw doorgang te geven
– om je zelfvertrouwen een boost te geven
– als ultiem SPA momentje voor jezelf

 

https://intimi-care.com/slot-thailand/ https://intimi-care.com/sweet-bonanza/ https://intimi-care.com/slot-pulsa/ https://intimi-care.com/jurassic-kingdom