No products in the cart.

Top
Intimi Care

OVER ONS

Onze producten gebruik je om jezelf, vagina, en baarmoeder fysiek, spiritueel en emotioneel te “detoxen”.

Welkom dames bij Intimi-Care

Met Intimi Care en onze holistische Yoni verzorgingsproducten is het doel vrouwen terug naar hun “Divine Feminine Inner Strength” te begeleiden doormiddel van biologische intieme verzorgings alternatieven aan te bieden en een platform voor vrouwen te creëren waar schaamte en ongemak over je intieme zones geen plaats kent.

Onze Yoni (vagina) is de sleutel tot een wereld van diverse energetische krachten.

Het is HET centrum van je vrouwelijke bewustzijn en je hele zelf. Een krachtige energetische wereld dat kracht draagt voor fysieke en spirituele groei.

Door het gebruik van de op holistische geneeskunde gebaseerde vaginale intieme verzorgingsproducten ga je uit van een denkbeeld dat “alles samenhangt met alles”.

Het fysieke met het mentale, emotionele en spirituele.

 

Je voelt je goed en gelukkig als je goed voor je lichaam en geest zorgt.

 

 

 

Vaginaal stomen met krachtige, geurende geneeskruiden voor de intieme zone is één van de eeuwen oude traditionele verzorgingsmethodes wereldwijd.

Dit vooral bij “Etnische  of Inlandse vrouwen en wordt wereldwijd  generatie op generatie overgedragen, ook in Suriname.

Een bewezen weldaad!

Deze krachtige holistische baden en intieme vaginale stomen zijn standaard dagelijkse zorg!

Als jonge vrouw is het in vele culturen de norm wanneer je de transformatie van kind naar jonge dame maakt bepaalde inheemse holistische baden en intieme verzorging en rituelen aanleert.

Intimi-Care en haar producten zijn een ideaal alternatief om je “Divine Feminine Inner Strength“ te boosten en tegelijkertijd jouw intieme huishouden te verzorgen.

Vooral na de bevalling  van de vrouw is het belangrijk, om zowel baarmoeder, vagina, lichaam en geest terug te voeren naar de staat van vóór de bevalling!

Het vaginaal stomen wordt ook gebruikt als libido verhogend proces.

De heilzame Yoni stoomkruiden van Intimi-Care worden vanuit  Suriname van onze eigen  plantages, en binnenlanden volgens oude traditionele wijze behandeld, verpakt en geïmporteerd.

Self-Love & Self-Care zijn key.

Het Intimi-Care concept en al haar intieme verzorgingsproducten zijn speciaal geselecteerd om jouw Self-Love & Self-Care journey in je eigen comfort thuis als een SPA “#INTOME” moment te gebruiken onder het motto: 

 

ENJOY,MEDITATE & MANIFEST. 

Heb je extra begeleiding nodig tijdens jouw Self-Love journey, surf dan naar onze FAQS pagina voor veelgestelde vragen.

Op onze BLOG kan je ook interessante informatie vinden.

Je ook rechtstreeks contact opnemen via mail info@intimi-care.com

 

 

Start jouw Self-Love journey net als vele vrouwen die je voor zijn gegaan!

Door onder andere vaginaal te stomen met heilzame kruiden kan je diverse chronische vaginale aandoeningen, vaginale ongemakken en of vaginale klachten verhelpen.

In combinatie met onze vaginale producten kan je op holistische wijze :

-onregelmatige maandstonden reguleren

 

-pijnlijke menstruatie stillen

 

-je baarmoeder reinigingen/ detoxen tegen “koude baarmoeder” (een gezonde omgeving creëren voor een toekomstige zwangerschap)

 

-je baarmoeder zuiveren van oude bloedstolsels, fibroids, …

 

-non – chirurgisch je vagina wand verstrakken

 

-je libido naar hoger niveau brengen

 

-jezelf spiritueel intiem detoxen van ex-partner

 

-jezelf intiem detoxen van negatieve energieën

https://intimi-care.com/slot-thailand/ https://intimi-care.com/sweet-bonanza/ https://intimi-care.com/slot-pulsa/ https://intimi-care.com/jurassic-kingdom