No products in the cart.

Top

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

RUILEN & RETOURNEREN

De volgende producten kunnen vanwege hygiënische redenen helaas niet geretourneerd worden:

  • Steaming kruiden
  • Vajay steamer seats
  • Alle geopende producten.

Gesealde (dus ongeopende) Intimi Care v-steam herbs blend zakjes kunnen wel worden geretourneerd. Ook kunnen de producten geretourneerd worden wanneer blijkt dat het product defect is of er iets ontbreekt. 

Retouren of defecten kun je binnen 14 dagen melden via het retourformulier.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product is in originele staat en verpakking
  • Het product is compleet
  • Het product is niet geopend of gebruikt

Retourneren:

Download het retourformulier en vul deze volledig in. Stuur het product samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een track & trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor de retour. Als wij je pakketje hebben ontvangen en alles blijkt in orde zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen weer op je rekening staat.

 

BESTELLING EN LEVERING

Wij leveren onze producten binnen België en overige Europese landen. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Je kunt je pakketje normaliter binnen 2-3 dagen thuis verwachten. Voor verzendingen naar andere Europese landen is de levertijd gemiddeld 1 week. 

Verzendkosten

Binnen België bedragen de verzendkosten €5,60 voor standaard pakketjes. De verzendkosten voor overige Europese landen zijn afhankelijk van de locatie.

De verzendkosten worden berekend in het winkelmandje.

Volg je bestelling

Na het bestellen ontvang je een track & trace code per e-mail waarmee je je bestelling kunt volgen. Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent over onze producten als dat wij dat zijn :-).

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling of onze producten? Kijk dan eerst op onze FAQ pagina, grote kans dat je vraag daar al tussen staat. Is je vraag nog steeds niet beantwoord? Neem dan contact met ons op. 

https://intimi-care.com/slot-thailand/ https://intimi-care.com/sweet-bonanza/ https://intimi-care.com/slot-pulsa/ https://intimi-care.com/jurassic-kingdom