No products in the cart.

Top

Intimi Care

“Mens sana in corpore sano”, (een gezonde geest in een gezond lichaam). Holistisch komt van het Griekse Holos, wat ‘geheel’ betekent. Geneeskunde met een holistisch principe kijkt verder dan de klacht alleen en zal de oorspronkelijke oorzaak er van willen achterhalen. Er wordt uitgegaan van de onlosmakelijke relatie die een lichaam heeft met een geest. Een lichaam en een geest kunnen apart worden beschreven, maar functioneren als één geheel. Holistisch is gebaseerd op vijf pijlers: mentaal, fysiek, energetisch, spiritueel en emotioneel. Met deze geneeskunde word vaak geadviseerd om naar je lijf, je gevoelens, je energie te luisteren in plaats van alleen maar je verstand. Een lijf geeft altijd aan als er iets niet in orde is.

(Bottom line) opserveer en luister naar jouw eigen lichaam door middel van medidatie kom je vaak dichter bij wat je nu echt voelt en beleeft. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, zit en voel.

Post a Comment

https://intimi-care.com/slot-thailand/ https://intimi-care.com/sweet-bonanza/ https://intimi-care.com/slot-pulsa/ https://intimi-care.com/jurassic-kingdom